Bemutatkozás

A cég évtizedek óta foglalkozik gépjárművek javításával és egy vadonatúj autószalont, valamint szervizcentrumot építettek és hamarosan ott várják majd a LADA iránt érdeklődőket.

 

A cég ügyvezetője, Klár József és csapata az alábbi gondolatokat fogalmazta meg a márkához kapcsolódóan:„azért választottuk a LADÁT, mert az utóbbi időben oly mértékben megemelkedtek az árak, hogy az átlag magyar fizetések mellett, elérhetetlen lett a családok számára az új autó. Bízunk benne, hogy a LADA újra visszahozza majd azokat az időket, amikor elérhető volt majdnem mindenki számára a garanciát és kiszámíthatóságot adó új autó.”

 

Persze egy LADA-élmény Klár József számára is azonnal „beugrott”.

 

„Sorkatonai éveim alatt határőrként szolgáltam a Ferihegyi repülőtéren, szállító szakaszparancsnokként. Katona társammal éppen a 2-es reptér felé haladtunk egy gyönyörű tűzpiros 2107-es el. Sütött a nap, szép volt az idő és a jó minőségű úton senki nem volt előttünk. Jött egy szép íves kanyar talán harmincas tábla volt kint. Ekkor mi már jobb tükörrel előre mentünk bele a kanyarba de uraltuk a helyzetet. Motor forgott, gumi csúszott miden meg volt amitől egy fiatal srác jól érzi magát egy autóban. Egy baj volt csak amire nem számítottunk, hogy amikor kijöttünk a kanyarból a „rettegett” RBF (Repülőtéri Biztonsági Felügyelet) két embere éppen ellenőrzést tartott. Az a pár perces ellenőrzés óráknak tűnt, mire megszólaltak. Mennyivel mentek a 30-as táblánál?? Nem mondom, hogy nem számítottunk a kérdésre, de azért a gombóc ott volt a torkunkban. Gondolkodás nélkül rávágtuk úgy harminc körül! Egymásra nézett a két RBF-es és együtt mondták: hallottuk! Evvel egy időben a szigorú tekintetek mosolygósra váltottak, visszaadták a papírjainkat és csak ennyit mondtak: vigyázzanak magukra!


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x