<< vissza
2017. 11. 16

Ezt az új Ladát imádni fogja, már kapható a legfrissebb modell


A napokban forgalomba helyezték az első ötajtós Lada 4x4 modelleket, sőt az első már gazdára is talált. A régóta várt karosszériaváltozat európai kivitelének gyártását szeptemberben kezdte meg az orosz AvtoVAZ, október végén meg is érkeztek hazánkba az első ötajtós terepjárók.

A 4x4 ötajtós karosszériaváltozata ugyanúgy kétféle kivitelben kerül piacra, mint a korábbi háromajtós: a Classic a hagyományos Niva formát hozza, míg az Urban egy faceliftes változat színre fújt, műanyag lökhárítóval, új hűtőráccsal és könnyűfém felnikkel. A városi verzió további kényelmi felszereltsége az ülésfűtés, az elektromos ablakemelők és az elektromosan állítható, fűthető külső visszapillantó tükrök.Az 50 cm-rel megnövelt hossz 420/780 literes csomagteret és jóval tágasabb, öt személy szállítására alkalmas utasteret eredményezett.A 82 lóerős, ötajtós változatokat is a háromajtósból már jól ismert 1,7-es, 8 szelepes benzinmotor hajtja. Hasznos terhelhetősége 100 kg-mal több, mint a háromajtósé, üzemanyagtartálya 65 literesre bővült. Gázlómélysége változatlanul 500 mm, hasmagassága pedig 213 mm.


Az ötajtósok 300 ezer forinttal kerülnek többe, mint a háromajtós verziók.


origo.huВаш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x